Foto genomen op 5 maart 2009

maandag 22 september 2008

Tom: bah... dat is geen kaas!

Ik was met het baasje aan het oefenen. Leuk!
Ik hoorde veel clicken en krijg dan altijd wat lekkers. Soms gooit het vrouwtje dat lekkers weg en dan mag ik erachter aan rennen, of proberen het te vangen. Beide erggg leuk.

Nu hoorde ik ook een click en ik zag in mijn ooghoek iets bewegen. Ik bedacht me geen moment en probeerde het te vangen. Ik spring in de lucht... hap.... BAH!! Dat is geen kaas... ik doe snel mijn mond weer open en wat komt er uit mijn bek... een VLIEG! Hij leefde nog ook... hij bleef eerst nog wat op mijn neus lopen! Maar gelukkig ging hij toen snel op de grond verder.

Ik heb nog geprobeerd hem verder te reanimeren. Hij vloog immers niet meer... Ik duwde met mijn pootje op zijn lijfje... maar helaas... vliegje is toch heengegaan....

Volgens het vrouwtje was hij gehandicapt. Hij had een vleugeltje gebroken...
Maar ik kon er niets aan doen...

Ik heb hem nog gelikt... hem met mijn snuit weggeduwd... 'kom op' vliegen! maar hij deed het niet meer.

Moet de volgende keer maar beter kijken voor ik iets in mijn mond stop....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hahhhhaaa,

Goed gedaan hoor Tom. Mijn vrouwtje is bang voor veel insecten, vooral voor spinnen. Dan roept ze mij altijd en mag ik ze pakken, wat ze minder leuk vind is dat ik ze lekker opeet, mmmmmm.
Lekker een stukje vlees meer!

Groetjes mama San.

Daniëlle zei

Hoi Mam!

Meestal draai ik ook geen pootje om voor een extra stukje vlees... Ik weet nu dus van wie ik het heb! Mijn vrouwtje vindt het ook niets dat ik ze op zit te eten.... Ik vind spinnen en alles wat kruipt eigenlijk leuker dan vliegjes.

Groetjes, Tom.